Възможностзавас
COOKWARE SET 16PCS
РАБОТИ ЛИ НАИСТИНА?
Ето днес и ние от “Възможност за вас” се заемаме с търсенето на истината в защита на потребителите. Ето статията, която всички очаквахте: досие за най-известния (и икономичен) набор тенджери в България.
КАКВО Е
COOKWARE SET 16PCS е набор от кухненски тенджери, който предлага пълно решение за различни нужди, като осигурява голямо разнообразие от размери и видове тенджери, подходящи за различни начини на приготвяне на храна. Откакто беше представен на пазара, започна да печели признание и награди, ставайки един от най-продаваните и ценени продукти за отличното съотношение цена/качество. Е одобрен от най-известните италиански асоциации на готвачи.
КАКВО Е СЪСТАВЪТ?
КОМПЛЕКТ ЗА ГОТВЕНЕ 16 ЧАСТИ е пълен комплект от 16 части, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Всяка част е проектирана с антиплъзгащи се дръжки, за да се осигури здрав захват по време на употреба, докато дъното от 12-слойно мултиплексно осигурява равномерно разпределение на топлината за перфектно готвене. Включените капаци в комплекта са оборудвани със система “THERMO CONTROL”, която предлага точно регулиране на температурата по време на готвене, гарантирайки оптимални кулинарни резултати.
В комплекта са включени:
● Тиган с диаметър 24 x 6,5 см с капак
● Казан с диаметър 24 x 14 см с капак
● Казан с диаметър 20 x 10 см с капак
● Казан с диаметър 16 x 8 см с капак
● Казан с диаметър 16 x 8 см с капак
● Пароварка с диаметър 20 x 9,5 см
● Касерол с диаметър 20 см и пластмасов капак
● Бутон за изсмукване
● Подложка от бакелит х 2
КАКВО ПРАВИ
Според данните на майчината компания, COOKWARE SET 16PCS изпълнява следните функции:
● Изработен е от неръждаема стомана, устойчива на корозия
● Подходящ е за съдомиялна машина
● Подходящ е за всички източници на топлина, включително индукционни котлони
● Изработен е с висококачествени материали
ОТЗИВИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ
Според уебсайтовете, продуктът има много висок процент на удовлетвореност
4,7 звезди от 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stefan Ivanov
Stefan Ivanov
Leggi Tutto
Този набор тенджери е страхотен! Тенджерите са здрави, лесни за почистване и осигуряват равномерно готвене. Бях впечатлен от качеството и универсалността им. Препоръчвам ги!
Milena Georgieva
Milena Georgieva
Leggi Tutto
Тенджерите от този набор бяха истинско изненадание! Мултипластовото дъно направи готвенето на моите ястия много по-точно и равномерно. Освен това, антиплъзгащите се дръжки са много удобни. Прекрасна покупка!
Vesela Dimitrova
Vesela Dimitrova
Leggi Tutto
Тенджерите са от високо качество, а капакът със система 'thermo control' е истинско предимство. Пасват перфектно на всички котлони, включително и индукционните. Препоръчвам този набор на всички любители на готвенето!
Precedente
Successivo
МНЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТИТЕ
Според кръстосаните изследвания в съответните форуми, продуктът има изключително висока степен на удовлетвореност.
96 от 100
“С мултипластовото дъно и антиплъзгащите се дръжки, този набор е идеален избор за тези, които търсят надеждни и универсални тенджери за своята кухня. Отлично съотношение цена/качество.”

“Този набор тенджери представлява отлична опция за онези, които търсят качество без компромиси. Неговата изработка от неръждаема стомана, устойчива на корозия, и системата ‘thermo control’ в капака гарантират безупречни готварски резултати.”
ОПАСНОСТ ОТ ИЗМАМИ
Понеже има много имитации на COOKWARE SET 16PCS , съществува риск да закупите фалшив продукт, който може да не работи както е обещано.
За да избегнете покупката на неправилна версия на сета с тигани, трябва да направите покупката само от официалния уебсайт. В момента, единственият начин да закупите оригиналния сет е да се свържете с консултант по телефона чрез контактната форма.

Всеки друг уебсайт е фалшив!
КЪДЕ ДА ПОРЪЧАМ
За да избегнем недоразумения, прилагаме по-долу оригиналната контактна форма на производителя.
В момента можете да закупите
1 COOKWARE SET 16PCS
на цена от 195Лев
с 50% отстъпка

+ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
+ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА
+ ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

РЕЗЮМЕ НА ПОРЪЧКАТА

ПРОМОЦИЯТА ИЗТИЧА СКОРО
64,90 лев
  • KINOKI CLEANSING DETOX FOOT PADS 2x1
  • Гаранция за удовлетвореност или връщане на парите до 30 дни
  • Безплатна доставка
  • Плащане при доставка
Оферта