PRIMERIZAVAS
CARDIONE
ALI RES DELUJE?
Tudi danes smo pri “Priložnost za vas” nadaljevali z iskanjem resnice v korist potrošnikov. Tu je članek, na katerega ste vsi čakali: dosje o najbolj znanem (in cenovno dostopnem) zdravljenju hipertenzije v Sloveniji.
KAJ JE?
CARDIONE ni zdravilo, ampak 100% naravni dodatek, ki pomaga izboljšati kardiovaskularni sistem, nežno znižuje krvni tlak in deluje na vzroke hipertenzije, ne le na simptome. Od svojega začetka na trgu je prejel široko podporo in priznanja, postajajoč eden najbolj priljubljenih in cenovno dostopnih izdelkov zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno. Priporočajo ga najuglednejša slovenska združenja kardiologov.
KAKO JE NAREJEN?
CARDIONE se razlikuje od drugih podobnih izdelkov na tržišču zaradi svoje odličnosti, ki izhaja iz uporabe visokokakovostnih materialov. Njegova popolnoma naravna formula, preizkušena v laboratoriju, temelji na skrbni izbiri sestavin, med katerimi so:
● Omega-3: nudi dragoceno podporo za zdravje srca in ožilja, zmanjšuje tveganje za številne srčne bolezni, kot so ateroskleroza, ishemična srčna bolezen, kap, srčni infarkt in tromboza.
● Korenina koprive: pomaga pri obnavljanju delovanja ledvic, spodbuja tvorbo rdečih krvničk ter znižuje raven sladkorja v krvi. Prav tako prispeva k zmanjšanju krvnega tlaka in zagotavlja olajšanje simptomov hipertenzije, kot so šibkost, slabost, glavobol in vrtoglavica.
● Olivno olje: spodbuja krvni obtok, izboljšuje pretok krvi v koronarnih arterijah, pomaga pri uravnavanju krčenja srčne mišice in podpira čiščenje krvnih žil. Prav tako pomaga pri zdravljenju aritmij in tahikardij ter pozitivno vpliva na vaskularni sistem zmanjšuje obremenitev srca in zagotavlja podporo proti srčnim popuščanjem in angini pektoris.
● Riboflavin: spodbuja nasičenost kisika v celicah in zmanjšuje tonus krvnih žil, s čimer pomaga pri preprečevanju anemije.
● Tiamin: optimizira kontraktilnost srca in spodbuja zdravje srčne mišice. Prav tako pomaga pri preprečevanju anemije, stabilizira presnovo maščob in zagotavlja zadosten pretok krvi v možgane in oči.
● Vitamin B6: spodbuja uničevanje škodljivega holesterola in pomaga normalizirati delovanje krvnih žil v glavi, nosu, očeh in možganih.
● Vitamin B12: je dragocen za zdravje krvnih žil v možganih, spodbuja uravnavanje cikla spanja in budnosti, izboljšuje kognitivne sposobnosti ter blaži živčnost in težave z vidom.

KAKO SE UPORABLJA?
Priporočljivo je vzeti eno kapsulo zjutraj in eno zvečer, idealno pred obroki.
KAJ POČNE?
Glede na informacije, ki jih je posredoval matični podjetje, CARDIONE ni le 100% naraven in zanesljiv, ampak tudi pomaga:
● Naravno normalizirati krvni tlak
● Obnoviti tonus in elastičnost krvnih žil
● Zmanjšati ravni sladkorja v krvi
● Zaščititi pred srčnimi boleznimi, kot so srčni infarkt in možganska kap
● Optimizirati pretok krvi za boljše kroženje
● Odstraniti holesterolske obloge, ki se kopičijo v krvnih žilah
● Izboljšati splošno zdravje srčno-žilnega sistema
● Preprečiti razvoj ateroskleroze, škodljive vaskularne bolezni
● Obogatiti kri z koristnimi hranili
● Pomiriti centralni živčni sistem
● Spodbujati krvni obtok v možganih in izboljšati kognitivno funkcijo
● Preprečevati škodljive nenadne spremembe krvnega tlaka
Previous slide
Next slide
MNENJA UPORABNIKOV
Spletna stran trdi, da je izdelek dosegel zelo visoko stopnjo zadovoljstva
4,7 zvezdic od 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marko Novak
Marko Novak
Leggi Tutto
Bil sem prijetno presenečen nad rezultati, ki sem jih dosegel z Cardionom. Po nekaj tednih uporabe sem opazil pomembno izboljšanje svojega srčno-žilnega zdravja. Poleg tega se počutim bolj energično in manj pod stresom. Priporočam ga vsem, ki iščejo naraven način za nego svojega srca.
Luka Krivec
Luka Krivec
Leggi Tutto
Začel sem trpeti zaradi visokega krvnega tlaka, vendar nisem takoj želel posegati po zdravilih, saj sem mlad. Tako mi je prijatelj priporočil Cardione in mi pojasnil, da je popolnoma naraven, varen in učinkovit. Čeprav sem bil sprva skeptičen, sem ga začel jemati in od takrat je moj krvni tlak ostal stabilen. Res je izjemen zaveznik, ki ga toplo priporočam.
Matej Žagar
Matej Žagar
Leggi Tutto
Cardione je postal moj vsakodnevni dodatek. Začel sem ga jemati po priporočilu prijatelja in moram reči, da sem bil zelo presenečen. Moja krvni tlak je bolj stabilen, čez dan se počutim bolj energično in opazil sem zmanjšanje anksioznosti. Toplo ga priporočam!
Ana Kovačič
Ana Kovačič
Leggi Tutto
Žal že od mladosti trpim zaradi visokega krvnega tlaka, vendar je Cardione resnično naredil razliko v mojem življenju. Poleg pomoči pri regulaciji krvnega tlaka sem odkril, da mi pomaga tudi zmanjšati stres in se počutim bolj umirjeno ter osredotočeno. Pomirjujoče je vedeti, da jemljem naraven dodatek, ki podpira mojo zdravje.
Precedente
Successivo
MNENJA STROKOVNJAKOV
Po prečkanju informacij na specializiranih forumih, ima izdelek zelo visoko stopnjo zadovoljstva.
Ocena 96 od 100.
“Pomoč, ki jo nudi Cardione, je nepreklicna za tiste, ki iščejo naravno in zanesljivo rešitev za izboljšanje srčno-žilnega zdravja. S skrbno izbranimi sestavinami se Cardione izkaže kot dragocen prehranski dodatek.”

“Cardione je cenovno ugoden in učinkovit način za zaščito srca in izboljšanje kakovosti življenja, zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno pa je dostopen širokemu krogu potrošnikov. Ponuja odlično priložnost za dolgoročno naložbo v lastno zdravje.”
NEVARNOST PREVARE

Pomembno je vedeti, da zaradi naraščajoče priljubljenosti CARDIONE na trgu prihaja do večanja ponarejanja ali prodaje nizke kakovosti, ki poskušajo posnemati original.
Ti kloni morda ne zagotavljajo želenih koristi in lahko celo predstavljajo potencialno nevarnost za zdravje.

ZA VARNI NAKUP, ZAUPAJTE SAMO ORIGINALNEMU SPLETNEMU MESTU.

Trenutno je edini način nakupa originalnega CARDIONE preko telefonskega kontakta s kvalificiranim svetovalcem. Prosimo, izpolnite uradni obrazec in počakajte na telefonsko svetovanje s strokovnjakom.

Ta postopek zagotavlja, da je kupljeni izdelek avtentičen in visoke kakovosti ter je konkreten dokaz resnosti in zavezanosti podjetja k zagotavljanju kakovosti in avtentičnosti izdelka.

KJE NAROČITI
Da ne bi prihajalo do nesporazumov, spodaj prilagamo izvorni kontaktni obrazec matičnega podjetja.
Trenutno je mogoče kupiti
1 CARDIONE samo za 39€
s 50-odstotnim popustom

+ BREZPLAČNA DOSTAVA
+ PLAČILO OB PREVZEMU
+ ZADOVOLJSTVO ALI VRAČILO DENARJA

PREGLED NAROČILA

AKCIJA SE KMALU KONČA
39
  • 1 CARDIONE
  • Garancija zadovoljstva ali vračilo denarja v 30 dneh
  • Brezplačna dostava
  • Plačilo ob prevzemu
PONUDBA