OCAZIEPENTRUTINE
DRONE 998 PRO
FUNCȚIONEAZĂ ÎNTR-ADEVĂR?
Azi, noi, cei de la “Ocazie pentru tine”, am căutat adevărul pentru a proteja consumatorii. Iată articolul pe care toată lumea îl aștepta: dosarul despre cel mai faimos (și economic) mini drone din Europa.
CE ESTE
DRONE 998 PRO este un dron ultra-portabil, compact și pliabil, realizat cu o tehnologie avansată și materiale care îl fac durabil în timp. Este extrem de manevrabil, rezistent și capabil să realizeze acrobații precum flip-ul de 360°. Este perfect nu doar pentru pasionați, ci și pentru cei aflați la început și curioși să experimenteze. De când a fost introdus pe piață, a început să câștige recenzii pozitive și premii, devenind unul dintre produsele cele mai vândute și apreciate pentru raportul excelent calitate/preț. Este aprobat de cele mai cunoscute asociații de consumatori europene.
CUM ESTE REALIZAT
Iată o listă a caracteristicilor sale tehnice și tehnologice:

● CAMERA HD de 2 MP la 720p: capabilă să captureze fotografii și să înregistreze video în înaltă definiție
● CONECTARE PRIN APPLICAȚIE LA TELEFON: pentru a captura fotografii și video în timp real, monitorizând constant mișcările
● TEHNOLOGIE LA 2,4 GHz: concepută pentru a fi anti-interferență
● MOD PANO: capturează fotografii la 360 de grade deasupra, datorită acrobațiilor sale, precum flip-ul la 360°
● PLIABIL: se pliază ușor pentru a-l face și mai manevrabil în timpul transportului
● MATERIAL: ABS
● DISTANȚĂ LUNGĂ: semnalul ajunge până la 40 de metri distanță
● 4 CANALE: pentru a putea efectua mișcări precum urcarea, coborârea, virarea la dreapta și la stânga și pentru a efectua flip-ul la 360°
● 3 VITEZE DE ZBOR
● LUMINĂ LED ÎNCORPORATĂ
● DIMENSIUNI: 12.5×7.5x5cm
● TIMP DE ÎNCĂRCARE: 60/70 de minute
● BATERIE: 3,7 V 200 mAh
CE FACE
Conform datelor furnizate de producătorul, DRONE 998 PRO îndeplinește următoarele sarcini:

● Zboară și înregistrează pentru maximum 12 minute fără a fi necesar să aterizeze sau să schimbe bateriile
● Zboară în mod sigur și rapid, fiind de asemenea foarte manevrabil, ușor și compact
● Capturați fotografii de înaltă calitate și înregistrați video în HD
● Este capabil să execute acrobații precum rotații de 360° și, prin urmare, să captureze fotografii și să înregistreze video la 360°
● Materialul din care este realizat, plasticul rigid ABS, îl protejează de șocuri, căderi și îi păstrează interiorul dronei de razele solare
● Realizat cu tehnologie de rezistență ridicată la șocuri
● Se aprinde rapid și cu o singură apăsare de buton
● Kit-ul include o telecomandă alimentată cu baterii (4 baterii AAA neincluse în kit), 4 elice de schimb și instrucțiuni în limba engleză
Previous slide
Next slide
RECENZII ALE CONSUMATORILOR
Stând după recenziile de pe internet, produsul are o rată foarte mare de satisfacție
4,7 stele din 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu
Leggi Tutto
Sunt foarte fericit că am achiziționat acest mini dron pentru copiii mei. Acum petrecem fiecare sfârșit de săptămână zburându-l în zone sigure și facem multe poze frumoase pentru amintire. Sunt foarte fericiți, iar eu sunt la fel de bucuros, achiziție cu adevărat excelentă.
Mădălina  Sandu
Mădălina Sandu
Leggi Tutto
Am găsit cadoul perfect pentru prietenul meu, care este un mare pasionat de tehnologie. Când a văzut acest mini dron, nu-i venea să creadă, iar când a realizat calitatea înaltă a fotografiilor și videoclipurilor pe care le realizează, a rămas fără cuvinte!!! Îl adoră și îl folosește ori de câte ori poate, uneori l-am luat în vacanță pentru a realiza videoclipuri originale și diferite de cele obișnuite. Rezultatele sunt cu adevărat impresionante datorită HD-ului!
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Leggi Tutto
Sunt cu adevărat foarte mulțumită de acest mini dron pe care l-am cumpărat fiului meu pentru a-i face un cadou de ziua sa de naștere diferit și original. L-am văzut pe Google și l-am cumpărat din curiozitate. Într-adevăr, funcționează foarte bine și este de o calitate excelentă în comparație cu cele pe care le găsești pe piață.
Precedente
Successivo
OPINIA EXPERȚILOR
Studiul forumurilor de specialitate arată că acest produs are o rată de satisfacție extrem de ridicată.
96 din 100.
“Produsul funcționează foarte bine. Este realizat din materiale de calitate care asigură o fiabilitate ridicată a produsului și rezultate excelente.”

“Poate fi utilizat cu ușurință de către oricine și oferă standarde ridicate de performanță cu o simplă controlare a funcțiilor sale în zbor.”
“Realizat de cei mai buni tehnicieni pentru a garanta o experiență unică și profesională atât pentru experții în drone, cât și pentru pasionații care le utilizează în mod amator.”
PERICOL DE ÎNȘELĂCIUNE
Deoarece originalul DRONE 998 PRO este un produs brevetat și cu funcționare dovedită, sute de “șmecheri” vând produse contrafăcute cu nume similar care nu funcționează așa cum sunt promovate.
CUMPĂRAȚI NUMAI DE PE SITE-UL ORIGINAL.
În prezent, există un singur mod de a cumpăra originalul DRONE 998 PRO și anume prin intermediul unei consultări telefonice cu un consultant.
Orice alt site este fals.
În opinia noastră, decizia de a vinde numai prin consultare telefonică este, de asemenea, o dovadă a seriozității companiei.
DE UNDE POATE FI COMANDAT
Pentru a evita orice confuzie, am atașat mai jos formularul de contact original al producătorului.
În prezent, este posibil să achiziționați
1 DRONE 998 PRO
la prețul de 295 RON
cu o reducere de 50%

+ LIVRARE GRATUITĂ
+ PLATA LA LIVRARE
+ GARANȚIE DE SATISFACȚIE SAU BANII ÎNAPOI

REZUMATUL COMENZII

PROMOȚIE ÎN APROPIERE DE EXPIRARE
295 RON
  • 1 DRONE 998 PRO
  • Garanția de satisfacție sau banii înapoi în 30 de zile
  • Livrare gratuită
  • Plata la livrare
Ofertă