PRILIKAZAVAS
APOLLOSS
DA LI ZAISTA RADI?
I danas mi u “Prilika za vas” tragamo za istinom radi zaštite potrošača. Evo članka koji ste svi čekali: dosije o najpoznatijem (i najekonomičnijem) čaju za mršavljenje i detoksikaciju u Srbiji.
ŠTA JE
APOLLOSS je inovativni čaj za mršavljenje dizajniran da vam pomogne da postignete svoju idealnu težinu na prirodan i siguran način. Njegova prirodna formulacija je osmišljena da ubrza metabolizam, očisti telo od toksina i viška tečnosti, te smanji osećaj gladi, čime vam pomaže da mršavite postepeno i bez prekida, bez naglih skokova u težini. Od kada je pušten na tržište, počeo je da dobija priznanja i nagrade, postajući jedan od najprodavanijih i najcenjenijih proizvoda zbog odličnog odnosa kvaliteta i cene. Odobren je od strane najpoznatijih udruženja lekara i nutricionista u Srbiji.
KAKO JE NAPRAVLJEN
Za razliku od mnogih drugih sličnih proizvoda na tržištu, APOLLOSS je napravljen isključivo od 100% prirodnih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Njegova inovativna formula koristi blagotvorna svojstva sledećih sastojaka:
● ZELENI ČAJ: Poznat po svojim drenažnim svojstvima, uklanja toksine iz tela i tonira ga, smanjuje proizvodnju potkožnog masnog tkiva i usporava starenje tela.
● SCHIZANDRA: Igra ključnu ulogu u mršavljenju: Sagoreva već postojeće masne ćelije i sprečava dobijanje na težini.
● KOPRIVA: Pomaže u povećanju proizvodnje leptina, poznatog kao “hormon sitosti”, na taj način smanjuje apetit i potiskuje osećaj gladi.
● NANA: Njeno delovanje sposobno je da smanji nivo glukoze i holesterola u krvi
● MASLINA: Ubrzava metabolizam i ne dozvoljava da višak kalorija ostane u telu

KAKO SE KORISTI?
APOLLOSS se priprema kao običan čaj. Možete dodati malo meda u ključalu vodu. Za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se uzimanje APOLLOSS-a pre svakog obroka i pre svakog treninga, tokom najmanje 28 dana.
ŠTA RADI
Prema podacima matične kompanije, koja je sertifikovala da nema rizika za korisnike, APOLLOSS pomaže u:
● Gubitku težine tokom čitavog dana
● Eliminaciji masnoća bez gubitka mišićne mase
● Detoksikaciji tela, izbacivanjem toksina i viška tečnosti
● Poboljšanju varenja i podsticanju zdravog rada creva
● Ubrzanju metabolizma čak i u stanju mirovanja
● Regulisanju apetita i smanjenju osećaja gladi
● Davanju energije telu
● Eliminaciji nakupina masnoća
● Smanjenju nivoa šećera i holesterola u krvi

Sve na potpuno prirodan i siguran način.
Previous slide
Next slide
RECENZIJE POTROŠAČA
Prema vebu, proizvod ima vrlo visok stepen zadovoljstva
4,7 zvezdica od 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Milica Vuković
Milica Vuković
Leggi Tutto
Probala sam mnoge proizvode za mršavljenje u prošlosti, ali nijedan nije delovao kao Apolloss. Odmah sam primetila porast energije i osećaj blagostanja. Nakon 10 dana, već sam izgubila nekoliko kilograma i mogla sam nositi odeću za broj manju. Na kraju 28 dana, izgubila sam mnogo težine i osećam se fantastično! Apolloss je transformisao moje telo bez potrebe za drastičnim dijetama. Toplo ga preporučujem!
Ivana Jovanović
Ivana Jovanović
Leggi Tutto
Uvek sam se borila sa viškom kilograma i probala sam sve, ali bez dugotrajnih rezultata. Sa Apolloss-om, ne samo da sam uspela da smršam, već se kilogrami nisu vratili! Otkad ga koristim, moj apetit je pod kontrolom i ne osećam stalno potrebu za jelom. Konačno se osećam prijatno i imam novo samopouzdanje. Preporučujem Apolloss svima koji žele da smršaju.
Vukan Marković
Vukan Marković
Leggi Tutto
Apolloss mi je preporučio prijatelj koji ga je koristio, u početku sam bio pomalo skeptičan, ali rezultati su me zaista iznenadili. Već nakon prvih dana primetio sam smanjenje apetita i porast energije. Nakon 21 dana, moje telo je bilo vitkije i moji prijatelji i kolege su počeli da primećuju razliku. Izgubio sam težinu bez stroge dijete ili intenzivnog vežbanja. Apolloss je lako koristiti i rezultati su izvanredni. Mogu ga samo preporučiti.
Precedente
Successivo
MIŠLJENJE EKSPERTA
Prema istraživanjima u relevantnim forumima, proizvod ima veoma visok stepen zadovoljstva.
96 od 100
“Apolloss predstavlja značajan korak napred u oblasti mršavljenja. Njegova kombinacija prirodnih sastojaka, osmišljena da ubrza metabolizam i smanji apetit, je bez presedana.”
“Apolloss je izvanredan proizvod za one koji žele da smršaju na prirodan način. Njegova formulacija ne samo da pomaže u mršavljenju, već pruža i značajan porast energije. Apolloss je idealan izbor za one koji žele da smršaju bez pribegavanja ekstremnim dijetama.”
RIZIK OD PREVARE
Pošto je originalni APOLLOSS patentiran proizvod sa dokazanim učinkom, lako je naići na proizvode sa sličnim imenom koji pokušavaju da iskoriste njegovu popularnost, a da ne nude obećane koristi.
KUPUJTE SAMO SA ZVANIČNOG SAJTA
Trenutno je jedini način za naručivanje APOLLOSS-a putem telefonskog kontakta sa stručnim konsultantom.
Svaki drugi sajt je lažan
Naš stav je da je odluka da se prodaje samo putem telefonske konsultacije takođe dokaz ozbiljnosti kompanije.
GDJE NARUČITI
Da bismo izbegli nesporazume, ovde smo postavili originalni kontakt formular proizvođača.
Trenutno je moguće kupiti:
1 APOLLOSS
po ceni od 3700 RSD
sa popustom od 50%

+ BESPLATNA DOSTAVA
+ PLAĆANJE POUZEĆEM
+ ZADOVOLJSTVO ILI POVRAĆAJ NOVCA

PREGLED NARUDŽBINE

ISTEK PROMOCIJE
3700 RSD
  • 1 APOLLOSS
  • Garancija zadovoljstva ili povrat novca u roku od 30 dana
  • Besplatna dostava
  • Plaćanje pouzećem
PONUDA